Η Cupra παρουσιάζει το UrbanRebel Concept στο Μόναχο


Το παγκόσμιο ντεμπούτο του Cupra UrbanRebel Concept θα πραγματοποιηθεί στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (ΙΑΑ).

  • 26/8/2021

To 100% ηλεκτρικό πρωτότυπο Cupra UrbanRebel Concept αντιπροσωπεύει την αντίληψη της Cupra για ένα υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.  

Το πρωτότυπο αυτό μοντέλο δίνει μια πρώτη γεύση για την μελλοντική σχεδιαστική γραμμή του ηλεκτρικού οχήματος πόλης της Cupra, που θα λανσαριστεί το 2025.

Το Cupra UrbanRebel Concept συνδυάζει ηλεκτρισμό, βιωσιμότητα και επιδόσεις, με τη συναρπαστική αισθητική της Cupra. Δίνει μία πρώτη γεύση από τη μελλοντική σχεδιαστική γλώσσα του αστικού ηλεκτρικού οχήματος που θα λανσαριστεί από την θυγατρική της Seat το 2025.

Οι αγώνες αυτοκινήτου αποτελούν βασικό στοιχείο του DNΑ της Cupra και αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία αποφάσισε να εφαρμόσει πρώτα το όραμα ενός 100% ηλεκτρικού οχήματος σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με συναρπαστική εμφάνιση, όπως το Cupra UrbanRebel Concept.

Το Cupra UrbanRebel Concept θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ψηφιακά την επόμενη εβδομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Μόναχο (ΙΑΑ).