Η GoPro στην πολλαπλή εισαγωγής μίας «αγριεμένης» Toyota Supra (video)


Έχετε αναρωτηθεί τι ακριβώς συμβαίνει στην πολλαπλή εισαγωγής ενός αυτοκινήτου τη στιγμή που πατάτε το γκάζι; Ο κάτοχος μίας Supra δεν άντεξε να μείνει με την περιέργεια και μας χάρισε ένα εντυπωσιακό video.

  • 20/8/2022

Το κανάλι "Warped Perception" στο YouTube και συγκεκριμένα ο κάτοχος μίας Toyota Supra είχε μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα. Με την περιέργεια να δει τι γίνεται μέσα στην πολλαπλή εισαγωγής του αυτοκινήτου του, προχώρησε στην τοποθέτηση μίας κάμερας GoPro ώστε να παρατηρήσει σε ζωντανό χρόνο μέσα από το κινητό του πως ανταποκρίνεται όταν πατάει το γκάζι

Για να τοποθετήσει με ασφάλεια την κάμερα ώστε να μην μετακινηθεί από τη θέση της, ο ιδιοκτήτης της Supra προχώρησε σε μια ειδική κατασκευή που στόχο είναι να την κρατήσει σταθερή όση δύναμη και αν δεχόταν από την διεύλευση του αέρα.

Χάρη στη γωνία που τοποθετήθηκε μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε την πεταλούδα του γκαζιού να ανταποκρίνεται στο πάτημα του πεντάλ από τον οδηγό, αλλά και τον έμμεσο ψεκασμό βενζίνης από το μπεκ. Όσο εντυπωσιακή είναι η εικόνα, άλλο τόσο θαυμασμό προκαλεί και ο ήχος που παράγεται από την βελτιωμένη Toyota Supra.

Η κάμερα, όπως ήταν αναμενόμενο, από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να καταγράφει επηρεασμένη από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν. Όμως η "δουλειά" είχε προλάβει να γίνει χαριζόντας μας μοναδικά πλάνα.

Δείτε το video...