Η Hyundai έτοιμη να κατακτήσει τους αιθέρες


Η HYUNDAI MOTOR GROUP ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ. ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ DRONE ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ CES, Ο ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

  • 13/1/2020

Έτσι, διόρισε την Pamela Cohn ως αντιπρόεδρο για να ηγηθεί της Παγκόσμιας Στρατηγικής και Λειτουργιών του Ομίλου στην Διεύθυνση Αστικής Αεροπορικής Κινητικότητας (UAM). Η Cohn δεν πάει μόνη αλλά μαζί με την ομάδα της από την Ascension Global, μια εταιρία που ίδρυσε η ίδια με πολυετή πείρα στη διαχείριση drones.

Μέσω της Διεύθυνσης UAM, η Hyundai στοχεύει στην παροχή λύσεων κινητικότητας καθώς η αστική αεροπορική κινητικότητα πρόκειται να αποτελέσει σημαντικό πυλώνα μιας ολοκληρωμένης λύσης μεταφορών του μέλλοντος με τα Purpose Built Vehicles (PBV) και Hub για την αντιμετώπιση της συνεχώς αυξανόμενης κυκλοφοριακής συμφόρησης στις μεγαλουπόλεις σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι η Hyundai παρουσίασε μόλις πριν λίγες ημέρες το personal air vehicle (PAV) S-A1, το οποίο κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Uber Elevate, καθώς η Uber και η Hyundai συμφώνησαν να συνεργαστούν για την εναέρια κυκλοφορία.