Η ηλεκτρική Mercedes G-Class βγάζει τον άγριο εαυτό της στην παγωμένη Σουηδία (video)


Μία παγωμένη λίμνη στη Σουηδία αρκεί για να περάσει καλά κανείς με την ηλεκτρική Mercedes G-Class.

  • ΦΩΤΟ: Mercedes-Benz/YouTube
  • 6/4/2024

Η Mercedes-Benz υπόσχεται πολλά για την επερχόμενη ηλεκτρική G-Class, την επονομαζόμενη EQG. Θέλει να φέρει στην αγορά ένα ηλεκτρικό off-roader, με κάθε τροχό να έχει τον δικό του ηλεκτροκινητήρα, και όψη παρεμφερή με αυτήν της έκδοσης με ΜΕΚ.

Προς επίρρωση αυτής της θέσης, η μάρκα ανέβασε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, με το όχημα σε ρόλο πρωταγωνιστή και τον CEO Ola Kallenius να δίνει δυναμικό παρόν.

Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας βρέθηκε στην πατρίδα του, τη Σουηδία, με το μοντέλο σε μία παγωμένη λίμνη, πλαγιολισθαίνοντας με μαεστρία στο κάτασπρο τοπίο.

Η πραγματική δράση αρχίζει στο skidpad, όμως, με τον Kallenius να εξηγεί εκτενώς πώς λειτουργεί το σύστημα με τα ξεχωριστά ηλεκτρικά μοτέρ σε κάθε ρόδα, ώστε η EQG να παραμένει σταθερή και στη σωστή τροχιά όταν αρχίζει να γλιστρά.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν έχουντεθεί σε λειτουργία συστήματασταθερότητας κατά τη διάρκεια του τεστ/βίντεο, αλλά ακόμα κι έτσι η συμπεριφορά του SUV είναι εντυπωσιακή σε δύσκολες συνθήκες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα Mercedes G-Class: Το success story συνεχίζεται με νέους υβριδικούς κινητήρες (video-photos)

Η νέα Mercedes G-Class δεν έχει ερπύστριες αλλά κάνει επιτόπια στροφή 360 μοιρών! (video)