Η ξεκαρδιστική διαφήμιση του Fiat 500X με το... μπλε χάπι (video)


Με αφορμή τη διάθεση της νέας σειράς του Fiat 500X στην Ελλάδα, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και θυμόμαστε ένα από τα πιο απολαυστικά διαφημιστικά σποτ της ιταλικής φίρμας.

  • 13/10/2022

Πριν από λίγες ώρες η Fiat ανακοίνωσε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για τη νέα σειρά του 500X η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 21.800€.

Με αφορμή αυτή την είδηση γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και μεταφερόμαστε στο -όχι και τόσο μακρινό- 2015 όπου το μοντέλο έκανε τα πρώτα του βήματα στην αγορά, με στόχο να πάρει μερίδιο από την κατηγορία των crossover.

Προκειμένου η Fiat να δώσει μια γερή ώθηση στις πωλήσεις του πρωτοεμφανιζόμενου εκείνη την εποχή 500X, έστησε μια διαφημιστική καμπάνια με αιχμή του δόρατος το σποτάκι «Blue Pill» που προβλήθηκε μάλιστα και στο ημίχρονο του Super Bowl της ίδιας χρονιάς.

Η διαφήμιση είναι γυρισμένη στην πόλη Pitigliano της Ιταλίας και μας βάζει στο σπίτι ενός ζευγαριού προχωρημένης ηλικίας. Στη συνέχεια εμφανίζεται το... γνωστό μπλε χάπι το οποίο, όμως, φεύγει από τα χέρια του άντρα και ξεκινάει μια τρελή πορεία μέχρι να φτάσει μέσα στο ρεζερβουάρ ενός Fiat 500 όπου και το μεταμορφώνει πλήρως.

Δείτε το απολαυστικό video…