Η Lamborghini Urus Performante «τα σπάει» στο χώμα (video)


Με το Rally Mode ενεργοποιημένο, η Lamborghini Urus Performante μετατρέπεται σε θηρίο έτοιμο να κατασπαράξει ό,τι βρεθεί στο διάβα της στις χωμάτινες διαδρομές.

  • ΦΩΤΟ: LAMBORGHINI-YOUTUBE
  • 9/1/2023

Από μόνη της, η «βασική» Lamborghini Urus είναι ένα SUV όπως κανένα άλλο, με τρομερές επιδόσεις και πραγματικό DNA από τη Sant' Agata.

Η Urus Performante παίρνει το καλό και το κάνει καλύτερο, όντας ένα super SUV με εξωπραγματική απόδοση.

Μέσα σε όλες τις βελτιώσεις σε σχέση με την απλή Urus, η Performante διαθέτει και το περίφημο 'Rally Mode', που επιτρέπει στον οδηγό με το πάτημα ενός κουμπιού να κινηθεί με το πλάι και διασκεδαστικά σε χωμάτινες και γενικώς ανώμαλες, χαμηλής πρόσφυσης επιφάνειες.

Μία επίδειξη των δυνατοτήτων του μοντέλου σε αυτές τις συνθήκες έκανε η Lamborghini με το νέο της βίντεο στο YouTube, όπου ο content creator Paul Wallace βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Urus Performante, συνοδευόμενος από τον Mario Fasanetto, επικεφαλής εξέλιξης της εταιρείας.

Στο Rally Mode, αλλάζουν σημαντικά οι παράμετροι των αντιστρεπτικών δοκών και των αποσβεστήρων, προσφέροντας μία μεγαλύτερη άνεση στον πίσω άξονα, επιτρέποντας έτσι την πλαγιολίσθηση με μεγαλύτερη ευκολία.

Θυμίζουμε πως η Performante αποδίδει 666 PS από τον twin-turbo, 4λιτρο, V8 κινητήρα που βρίσκεται κάτω από το καπό.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο: