Η Lego κατασκευάζει το δικό της Land Rover Defender


Λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Land Rover Defender, η Lego παρουσίασε της δική της πρόταση η οποία αποτελείται από 2.753 τουβλάκια.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 12/9/2019

Οι φανατικοί οπαδοί του Land Rover Defender έχουν δύο λόγους να αισθάνονται ενθουσιασμένοι. Ο πρώτος σχετίζεται με την παγκόσμια πρεμιέρα της δεύτερης γενιάς του αυτοκινήτου η οποία δείχνει αν μη τι άλλο να προσαρμόζεται στις ανάγκες του σήμερα χωρίς παρόλα αυτά να θυσιάζει τις αναγνωρισμένες εκτός δρόμου ικανότητές του.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη Lego και το σαφώς πιο προσιτό δημιούργημα της. Λίγες ώρες, λοιπόν, μετά την επίσημο πρώτη του αυτοκινήτου στην εκθεσιακή σάλα της Φρανκφούρτης, η Lego παρουσίασε τη δική της εκδοχή για το εμβληματικό offroader.

To Land Rover της Lego αποτελείται από 2.753 τουβλάκια και σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία διαθέτει κάποιες… ρεαλιστικές λειτουργίες.

Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται τα κινούμενα πιστόνια του εξακύλινδρου κινητήρα, οι αναρτήσεις και το λειτουργικό βίντσι.

Η τιμή του Land Rover Defender της Lego είναι 199,99 δολάρια και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που έχουν συμπληρώσει το ενδέκατο έτος της ηλικίας τους.