H Lexus ψηφίστηκε η πιο αξιόπιστη εταιρεία στην Ευρώπη


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας των ενώσεων καταναλωτών που συνιστούν τον όμιλο Euroconsumers, η Lexus ήταν πιο αξιόπιστη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 26/2/2020

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Lexus κατετάγη στην πρώτη θέση στην έρευνα για τις πιο αξιόπιστες αυτοκινητοβιομηχανίες επί ευρωπαϊκού εδάφους. Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον φορέα «Euroconsumers» έλαβαν μέρος περισσότερα από 43.000 άτομα από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Βάσει των αποτελεσμάτων, η Lexus σημείωσε ποσοστό ικανοποίησης 97% μεταξύ των συμμετεχόντων στην έρευνα, η οποία διεξήχθη διαδικτυακά.

Τα Lexus NX 300h, IS 300h και CT 200h κατετάγησαν την πρώτη δεκάδα στην κατηγορία που ανήκουν, αντίστοιχα. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, η συμπεριέλαβε συνολικά 37 αυτοκινητοβιομηχανίες και περισσότερα από 400 μοντέλα αυτών, κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούσαν στην ηλικία του αυτοκινήτου τους, στα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει με αυτό και στα προβλήματα ή στις ζημιές που παρουσιάστηκαν.