Η Lia Block αποχαιρετά τον πατέρα της με ένα συγκινητικό μήνυμα


Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο Instagram, η 16χρονη αναφέρθηκε στις άγνωστες πτυχές της ζωής του Ken Block ενώ σημείωσε πως ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που θαύμαζε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Lia Block - Instagram
  • 6/1/2023

Ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποχαιρέτησε τον θρύλο των ράλλυ, των stunts, και του συνιδρυτή της Hoonigan, Ken Block. Η 16χρονη κόρη του, Lia Block, έκανε με τη σειρά της τη δική της δημοσίευση στο Instagram, αποχαιρετώντας και αυτή τον πατέρα της. 

«Δεν έχασα απλά τον πατέρα μου, έχασα τον καλύτερό μου φίλο. Ήταν πραγματικά όλος μου ο κόσμος και το μοναδικό άτομο που θαύμαζα. Ό,τι και να έκανα, ήταν πάντα εκεί να με υποστηρίξει. Δεν πιστεύω το πόσο νωρίς έφυγε από κοντά μας. Τα λόγια δεν περιγράφουν το πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν, έζησε τόσες ζωές, κατάφερε περισσότερα σε 55 χρόνια απ' όσα καταφέρνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε 10 ζωές, και έζησε τη ζωή του στο έπακρον,» είπε η Lia.

Η Lia Block είναι γνωστή σε πολλούς, καθώς εδώ και περίπου δύο χρόνια, παίρνει μέρος στα video που δημιουργούσε ο πατέρας της μαζί με την ομάδα Hoonigan. Είναι κι αυτή οδηγός αγώνων, και μάλιστα αγωνίζεται στο αμερικανικό πρωτάθλημα ράλλυ ARA National Championship και στο πρωτάθλημα καρτ του κέντρου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Utah.

Μαζί με τον πατέρα της, βελτίωσαν και ολοκλήρωσαν την αναβίωση του πρώτου της αυτοκινήτου, ενός Audi Ur Quattro του 1985. Η διαδικασία κατασκευής του αυτοκινήτου αποτέλεσε μία μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων στο κανάλι του Ken Block στο YouTube, με το τέταρτο και τελευταίο να είχε προγραμματιστεί να δημοσιευτεί μερικές ώρες μετά τον θάνατό του.

Μάλιστα, ο ίδιος μοιράστηκε με τους fans του ένα teaser του video στα social media του, αναρωτούμενος εάν το πρώτο αυτοκίνητο της Lia θα κατάφερνε να κάνει donuts χωρίς να... «σπάσει».

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή της στο Instagram, η Lia αναφέρθηκε στις πολλές πτυχές της ζωής του πατέρα της, την ταχύτητά του, τη στοργικότητά του, αλλά και τη βοήθεια που προσέφερε κατά καιρούς στον κόσμο.

«Πάντα έκανε αυτό που αγαπούσε, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, και πάντα ήταν εκεί για εμένα, τα αδέρφια μου και τη μητέρα μου, κάθε φορά που κάναμε εμείς κάτι που αγαπούσαμε. Ποτέ δεν είπε όχι σε κάτι που θέλαμε να δοκιμάσουμε, ποτέ δε μας πίεσε να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα με εκείνον, απλά μας άνοιξε την πόρτα για να εξερευνήσουμε τον κόσμο. Ποτέ δεν έχανε την ευκαιρία να μας βοηθήσει να γίνουμε καλοί άνθρωποι μεγαλώνοντας, πάντα μου έλεγε ότι ήθελε να γίνουμε ακόμα πιο υπέροχοι, εμπαθείς, συμπονετικοί, ευτυχισμένοι και ανιδιοτελείς άνθρωποι από εκείνον και τη μητέρα μου. Πάντα βοηθούσε τους άλλους και άνοιγε πόρτες σε τόσους ανθρώπους. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω έστω και τα μισά από τα υπέροχα πράγματα που κατάφερε να κάνει.

«Μεγάλωσα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι ήθελα να γίνω ακριβώς σαν τον πατέρα μου. Ήταν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους στον κόσμο, και ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα να έχω. Θα πασχίζω καθημερινά να σε κάνω περήφανο. Σ'αγαπώ μέχρι τα αστέρια κι ακόμα παραπέρα,» κατέληξε η Lia Block.