Η Mansory βελτιώνει μέχρι και… χλοοκοπτικά! (video)


Αν θέλετε να κόβετε το γκαζόν με όσο περισσότερο στυλ γίνεται τότε η Mansory έχει τη λύση. Αν είστε και φαν του μπάσκετ ακόμα καλύτερα…

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: MANSORY
  • 21/12/2020

Στη Mansory πιστώνονται μερικά από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσει κανείς σε όλον τον κόσμο , αλλά η εταιρεία ασχολείται με πολλά άλλα, όπως γυαλιά ηλίου, βραχιόλια, πορτοφόλια κ.λπ. Μάλιστα πρόσφατα η γκάμα της Mansory διευρύνθηκε και με ένα… χλοοκοπτικό. Ξέρετε από αυτά τα μικρά τρακτέρ που χρησιμοποιούνται για μα κουρεύουν το γκαζόν ακόμα και σε γήπεδα ποδοσφαίρου.

Επιπρόσθετα η σχεδίασή του είναι εμπνευσμένη από ένα από τα πιο διάσημα αθλητικά παπούτσια, το Air Jordan XI. Φυσικά το πασίγνωστο σήμα των Air Jordan υπάρχει στο πίσω μέρος του χλοοκοπτικού, ενώ για τη δημιουργία του η Mansory συνεργάστηκε και με την BSTN. Η οποία είναι μια εταιρεία κατασκευής premium αθλητικού υλικού με έδρα τη Γερμανία, το σήμα της οποίας υπάρχει και στα λάστιχα του μίνι τρακτέρ.

Η πλήρης ονομασία του οποίου είναι Mansory X BSTN GT XI και διαθέτει μέχρι και χειροποίητα στοιχεία αμαξώματος από ανθρακόνημα. Από κει και πέρα υπάρχει και μια μεταλλική μπάρα στη μάσκα μαζί με δυο προβολείς, ενώ πάνω στο καπό υπάρχει και μια επιπρόσθετη εισαγωγή αέρα.

Μην ρωτάτε τι εξυπηρετεί, όπως επίσης μην ρωτάτε και για την πίσω αεροτομή, ενώ πιο χρήσιμη είναι το ειδικής κατασκευής μπάκετ για τον οδηγό που και αυτό είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

Το συγκεκριμένο χλοοκοπτικό δεν πωλείται μιας και μάλλον είναι παραγγελία από κάποιον από τους πελάτες της Mansory. Αν όμως θέλετε και εσείς ένα ιδιαίτερο τρακτεράκι είναι βέβαιο πως δεν θα σας αρνηθούν.