Η Maserati MC20 σε άλλα ύψη χάρη στη Mansory (photos)


Η Mansory ετοίμασε μία αρκετά αγριεμένη έκδοση της Maserati MC20 με μπόλικη δύναμη και ανθρακόνημα.

  • ΦΩΤΟ: MANSORY
  • 23/12/2022

Η Mansory συνηθίζει να αναλαμβάνει να πιάνει γερμανικά μοντέλα και να τα κάνει ακόμα πιο ισχυρά και οπτικά εντυπωσιακά από ότι είναι.

Τώρα, το πράττει με μία ιταλική δημιουργία, και συγκεκριμένα τη Maserati MC20.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό, η MC20 by Mansory φέρει νέες εισαγωγές αέρα μπροστά, καπό με οπές, αντίστοχες οπές και στα φτερά, πίσω πτέρυγα και έναν τεράστιο διαχύτη, όλα καταυσμένα από σφυρήλατο ανθρακόνημα.

Το αμάξωμα είναι βαμένο στο χρώμα του εκτεθειμένου ανθρακονήματος και γκρι, ενώ φέρει και αρκετές κίτρινες λεπτομέρειες.

Στο εσωτερικό, αυτό το κίτρινο χρώμα δεσπόζει, με τα καθίσματα μόνο να έχουν και λευκές λεπτομέρειες, με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας να τα διασχίζουν.

Στην «καρδιά» της MC20, η Mansory έκανε τις απαραίτητες μετατροπές, αυξάνοντας την ιπποδύναμη του 3λιτρου, V6, twin-turbo κινητήρα στα 730 PS και τη ροπή στα 850 Nm, από τα 629 PS και τα 729 Nm.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως και η ίδια η Maserati εργάζεται πάνω σε μία ισχυρότερη έκδοση της MC20, που ονομάζεται Project24, αλλά θα είναι αποκλειστικά για χρήση στην πίστα και θα αποδίδει 750 PS