Η Mercedes-AMG GT Coupe αποκαλύπτεται πρόωρα για λίγους και «εκλεκτούς» - Πόσα χρήματα αξιώνει η εταιρεία


Η Mercedes-AMG δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να δουν πρώτοι τη νέα GT Coupe, εφόσον βάλουν... το χέρι στην τσέπη.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: MERCEDES-AMG
  • 30/6/2023

Η Mercedes δείχνει να αντιλαμβάνεται πλήρως τους κανόνες του επιθετικού marketing. Οι Γερμανοί βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα κέρδη τους, πριν το ντεμπούτο της νέας Mercedes-AMG GT Coupe, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί το 2024 κι έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, με αρκετό κατασκοπευτικό υλικό να έχει κυκλοφορήσει.

Η αυτοκινητοβιομηχανία προσκαλεί τους fans της στην εκδήλωση AMG GT Live Sneak Preview, στην οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά για πρώτη φορά το μοντέλο, πριν αυτό κάνει την επίσημη πρεμιέρα του. Το μοναδικό πράγμα που σας χωρίζει από το συγκεκριμένο event είναι 450 ευρώ, αφού τόσα ζητά η εταιρεία για την είσοδο.

Πιο συγκεκριμένα, θα λάβει χώρα στο Affalterbach μεταξύ 10-13 Ιουλίου, κι όσοι παρευρεθούν θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις SL63, C 63 S E Performance και EQE 53, ενώ θα πάρουν πρωινό στο AMG Private Lounge, πριν την υποχρεωτική ενημέρωση ασφαλείας. Φυσικά, το πακέτο περιλαμβάνει μία ξενάγηση στο εργοστάσιο, κι ένας ειδικός προϊόντων θα εξηγήσει τα πάντα για το νέο μοντέλο.

Εκτός του ποσού των 450 ευρώ που θα χρειαστεί να καταβάλει όποιος θέλει να συμμετάσχει, θα πρέπει επίσης να έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του και να είναι μέλος του AMG Private Lounge Community, όπως και να έχει ισχύουσα άδεια οδήγησης.

Κανείς δε γνωρίζει με σιγουριά το πότε πρόκειται να κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήριά της η 2024 AMG GT Coupe, όμως με το event να πλησιάζει, δε θα αποτελέσει έκπληξη αν η νεότερη προσθήκη των Γερμανών διαρρεύσει πριν την ώρα της. Βέβαια, είναι λογικό ότι η Mercedes δε θα επιτρέψει τη βιντεοσκόπηση ή τη λήψη φωτογραφιών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.