Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει την επόμενη S-Class


Με έναν έμμεσο τρόπο, την ανακοίνωση της επιστροφής της στην κανονικότητα, η Mercedes-Benz έδωσε το πρώτο επίσημο teaser της νέας ναυαρχίδας της, S-Class.

  • 13/5/2020

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, όχι. Η διαρροή αυτή δεν έγινε από απροσεξία. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού ο οικοδεσπότης του συγκεκριμένου βίντεο, που παρουσιάζει τα μέτρα που λαμβάνει η εταιρία για να ανοίξει εκ νέου τις γραμμές παραγωγής της, είναι ο ίδιος ο Ola Källenius, διευθύνων σύμβουλος της Daimler. Για την ακρίβεια, το βίντεο αυτό δεν αφορά καθόλου άμεσα την S-Class. Έμμεσα, όμως, μας δίνει αρκετό υλικό να σχολιάσουμε.

Η «διαρροή» αυτή έρχεται με διαφορά ωρών από τις πρώτες φωτογραφίες της νέας S-Class που ανέβηκαν στο διαδίκτυο. Και μάλλον αυτό δεν αποτελεί απλά σύμπτωση. Η έβδομη γενιά του μοντέλου αναμένεται να αποκαλυφθεί εντός των επόμενων μηνών, αντικαθιστώντας την τρέχουσα, που βρίσκεται σε παραγωγή από το 2014. Πέρα από το τεχνολογικό υπόβαθρο, που αναμένεται για μία ακόμη φορά να θέσει νέα στάνταρ στην παγκόσμια βιομηχανία αυτοκινήτων, μεγάλες αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό, όπου για πρώτη φορά η ναυαρχίδα της Mercedes-Benz θα υιοθετήσει τη λογική του ταμπλό τύπου ταμπλέτας για τον χειρισμό των διαφόρων λειτουργιών της.