Η Mercedes-Benz θα απέχει από τις εκθέσεις αυτοκινήτου του Καναδά


Όπως ανακοινώθηκε, η Mercedes-Benz δεν θα συμμετέχει στις εκθέσεις αυτοκινήτου του Toronto και του Montreal, την επόμενη χρονιά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 5/9/2019

Η απόφαση των ανθρώπων της Mercedes-Benz να μην λαμβάνουν μέρος σε κάποιες από τις εκθέσεις αυτοκινήτου που γίνονται ανά τον κόσμο, για λόγους κόστους, είχε ως αποτέλεσμα να μην συμμετέχει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στις αντίστοιχες διοργανώσεις στον Καναδά, τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον καναδικό Τύπο, η Mercedes-Benz θα απέχει από τις εκθέσεις αυτοκινήτου στο Montreal (17-26 Ιανουαρίου 2020) και το Toronto (13-23 Φεβρουαρίου 2020). Ο κ. Jason Campbell, Γενικός Διευθυντής του «Canadian International AutoShow» («CIAS») δήλωσε ότι είχε ενημερωθεί από στελέχη της εταιρείας ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει στις εκθέσεις.

Όπως είπε: «Το υποψιαζόμασταν καθώς δεν απαντούσαν στις επίσημες προσκλήσεις μας για να δηλώσουν τον χώρο που θα χρειάζονταν. Κάποιες εταιρείες λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις. Η Nissan και η Volvo αποσύρθηκαν πριν από λίγα χρόνια, αλλά επέστρεψαν στις εκθέσεις. Το ίδιο έκανε και η Porsche. Φυσικά, θα θέλαμε να έχουμε τη Mercedes-Benz στην έκθεση, όμως κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες λαμβάνουν τις αποφάσεις τους. Πιστεύουμε ότι θα πειστεί και, χάνοντας την εμπειρία να λάβει μέρος σε αυτή, θα αναθεωρήσει την απόφασή της για το 2021», κατέληξε ο κ. Campbell.