H νέα BMW M2 Coupe δείχνει γήινη και ταυτόχρονα θεϊκή


Μια νέα ψηφιακή εκδοχή της νέας BMW M2 Coupe αναδεικνύει την επαφή της με την πραγματικότητα, παίρνοντας αποστάσεις από τις θεόρατες γρίλιες με τις οποίες οι Βαυαροί απειλούν την αισθητική μας.

  • 7/4/2020

Οι γρίλιες, τα περίφημα «νεφρά», έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα η αφορμή ώστε η BMW να δεχθεί αυστηρή κριτική για τις σχεδιαστικές επιλογές της. Αφορμή δεν αποτέλεσαν μόνον τα επιβλητικά σε μέγεθος και προδιαγραφές SUV τα οποία πρώτα «πρόβαραν» το νέο σχεδιαστικό trend των Βαυαρών αλλά και οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που θέλουν τη νέα BMW M3 να ακολουθεί την ίδια ακριβώς λογική, φιλοξενώντας τις γνωστές και μη εξαιρετέες γρίλιες.

Αυτό ακριβώς το γεγονός όπλισε το χέρι των σχεδιαστών –όχι της γερμανικής φίρμας- να οραματιστούν τη νέα BMW M2 Coupe χωρίς τα γιγαντιαία «νεφρά» αλλά με μία… ανθρώπινη κεντρική εισαγωγή αέρα η οποία με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε θεϊκή.

Το σχεδιαστικό project που έχετε μπροστά στις οθόνες σας εκθέτει ανεπανόρθωτα τις σχεδιαστικές επιλογές των Βαυαρών, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή του διάσταση.

Γιατί, όπως, γνωρίζουμε πολύ καλά όταν έχεις να κάνεις με ένα πισωκίνητο coupe –ναι, η νέα BMW M2 Coupe θα διατηρήσει τη γνώριμη διάταξη με τον εξακύλινδρο κινητήρα των 3,0 λίτρων τοποθετημένο στον διαμήκη άξονα και την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς- απόδοσης σχεδόν 500 ίππων, δεν χρειάζεσαι τα «νεφρά» σε μέγεθος… χαυλιόδοντα για να εντυπωσιάσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα BMW M2 Coupe θα αποκαλυφθεί μέσα στο έτος, ρίχνοντας φως στις τεχνικές και σχεδιαστικές προδιαγραφές της.  

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή η BMW έζησε μια ολόκληρη ζωή μέσα σε μια… φούσκα