Η νέα BMW Σειρά 4 Coupe αποκαλύπτεται


Την πρώτη εμφάνισή της σε επίσημο video της BMW πραγματοποίησε η νέα Σειρά 4 Coupe κρύβοντας πίσω από τις καμουφλαρισμένες επιφάνειες του αμαξώματός της προδιαγραφές ενός gran turismo υψηλών επιδόσεων και προδιαγραφών.

  • 29/4/2020

Ότι δεν διαρρέει τις τελευταίες ημέρες από το εσωτερικό της BMW εκθέτοντας ανεπανόρθωτο την αλάνθαστο μηχανισμό των Γερμανών, δημοσιεύεται επισήμως από τους Βαυαρούς. Μετά, λοιπόν, τις αποκαλύψεις της νέας Σειράς 2 Coupe, της ηλεκτροκίνητης iX3 και της ανανεωμένης Σειράς 5, η BMW δίνει στο φως της δημοσιότητας ένα μάλλον άχαρο video στο οποίο πρωταγωνιστεί η νέα Σειρά 4 Coupe.

Κρύβοντας επιμελώς κάτω από τις καμουφλαρισμένες επιφάνειες του αμαξώματός της τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που πρόκειται να την χαρακτηρίσουν στο μέλλον και τις τεχνικές προδιαγραφές της, η νέα BMW Σειρά 4 Coupe εμφανίζεται να δοκιμάζεται στα χέρια των... ειδικών σε εγκαταστάσεις της γερμανικής φίρμας.

Η χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με τη μέχρι σήμερα γνωστή BMW Σειρά 3 και αντιστοίχως το χαμηλότερο κέντρο βάρους φιλοδοξεί να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία η νέα BMW Σειρά 4 Coupe θα χτίσει ένα διαφορετικό, ακόμα πιο δυναμικό προφίλ.

Σε αυτό, βέβαια, θα βοηθήσουν και τα κινητήρια σύνολα τα οποία αν μη τι άλλο έχουν την ικανότητα να υποστηρίξουν το δυναμικό προφίλ ενός αυτοκινήτου που στην κορυφαία εκδοχή του (βλέπε M4 Coupe) προβλέπεται να σπάσει το φράγμα των 500 ίππων.

Διαβάστε επίσης:

Μία ακόμη «διαρροή» για την BMW. Αυτή την φορά για την ανανεωμένη Σειρά 5.