Η Nissan αποκαλύπτει το μέλλον στο σαλόνι αυτοκινήτου της Auto China 2020


Το Ariya, το νέο ηλεκτροκίνητο SUV της Nissan, αποτέλεσε τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της Auto China 2020 στην Κίνα, όπου η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε τα επόμενα βήματά της.

  • 28/9/2020

Σε μια νέα εποχή πέρασε και επισήμως η Nissan αποκαλύπτοντας στη Auto China 2020 στην Κίνα το ολοκαίνουργιο EV crossover Ariya και προδιαγράφοντας τα βήματα που πρόκειται να ακολουθήσει στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Το Ariya συνδυάζει δύο δυνατά σημεία της Nissan: EV και crossover SUV. Ενσωματώνοντας την ισχύ και την απόδοση σε ένα συνδεδεμένο αυτοκίνητο, αντιπροσωπεύει τις τελευταίες τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, που ενσωματώνει η εταιρεία στην γκάμα της.

Το Ariya έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Κίνα το 2021. Μαζί με τα μοντέλα e-POWER της Nissan, στοχεύει να αποκαλύψει μια νέα εποχή ηλεκτροκίνησης για τη Nissan στην κινεζική αγορά.

Η Nissan σχεδιάζει να εισαγάγει νέα μοντέλα και να ενισχύσει τη γκάμα της στην Κίνα, με περισσότερα χαρακτηριστικά του Nissan Intelligent Mobility. Εστιάζοντας στα βασικά της  πλεονεκτήματα και τις ανάγκες των πελατών της, η Nissan θα είναι σε θέση να συνεχίσει την ηγετική της πορεία και τη σταθερή ανάπτυξή της στην Κίνα.

"Οι Κινέζοι πελάτες εξελίσσονται γρήγορα και δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό και αποδοχή για προηγμένες τεχνολογίες αυτοκινήτων", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Makoto Uchida. "Για τη Nissan, η Κίνα θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο ως βασική αγορά. Ερχόμαστε με μια ακόμα πιο συναρπαστική γκάμα στην κινεζική αγορά."

Ανανεωμένη γκάμα μοντέλων για την Κίνα

Η Nissan σχεδιάζει να λανσάρει επτά νέα μοντέλα στην Κίνα έως το 2022. Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι οι Κινέζοι καταναλωτές απαιτούν περισσότερα από τα προϊόντα και την  τεχνολογία κάθε μέρα, για να εμπλουτίσουν τη ζωή τους με νέους τρόπους. Η Nissan είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και να ξεπεράσει αυτές τις απαιτήσεις αναζωογονώντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, προσφέροντας συναρπαστικά νέα μοντέλα.

Επέκταση σε EV και e-POWER

Εννέα μοντέλα στη γκάμα της Nissan στην Κίνα, πρόκειται να εξοπλιστούν με ηλεκτροκινητήρες (EV ή e-POWER) έως το 2025. Η Nissan γνωρίζει ότι οι οδηγοί στην Κίνα αναζητούν αξιόπιστες και συναρπαστικές επιλογές EV. Με το Ariya να κυκλοφορεί στην Κίνα τον επόμενο χρόνο, η Nissan λανσάρει μια νέα εποχή τεχνολογίας και κινητικότητας στα Evs,  που δεν κάνει συμβιβασμούς μεταξύ της εμβέλειας και της απόδοσης.

Προηγμένη υποστήριξη οδηγού ProPILOT

Η Nissan, σχεδιάζει να διαθέσει πέντε μοντέλα στη γκάμα της στην Κίνα με την προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού ProPILOT έως το 2022, καλύπτοντας το 70% των επιβατικών μοντέλων της Nissan στην συγκεκριμένη αγορά. Η Κίνα πρωτοπορεί παγκοσμίως στα αυτόνομα οχήματα, καθώς η επιθυμία των πελατών για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια ωθεί την καινοτομία. Η Nissan συνεχίζει να εργάζεται για να φέρει στην Κίνα το ProPILOT 2.0, την τελευταία γενιά της τεχνολογίας, για να προσφέρει μια ασφαλέστερη και πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

NissanConnect

Τα σχέδια της Nissan θέλουν  εννέα μοντέλα της στην Κίνα να διαθέτουν το NissanConnect έως το 2024, καλύπτοντας το 90% των μοντέλων της στην αγορά. Η Κίνα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της συνδεσιμότητας και η Nissan εξοπλίζει τα αυτοκίνητά της με τις τελευταίες δυνατότητες, για να προσφέρει στους πελάτες της μια στενότερη και πιο απρόσκοπτη σύνδεση με την κοινωνία.