Η Porsche 911 GTS της TechArt είναι δυνατή και άγρια


Η TechArt κάνει την -ήδη εντυπωσιακή- Porsche 911 GTS ακόμα πιο μοναδική, χάρη στις αλλαγές σε αισθητικό και τεχνικό επίπεδο.

  • 13/7/2022

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος TechArt ανέλαβε την Porsche 911 GTS, συνεχίζοντας τις μετατροπές που πραγματοποιεί σε διάφορες μοντέλα της σειράς 911.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό, η TechArt έχει προσθέσει αρκετά νέα μέρη από ανθρακόνημα, όπως είναι το νέο εμπρός splitter, οι νέες εισαγωγές αέρα στα πλάγια του προφυλακτήρα, και το νέο, πιο ελαφρύ καπό.

Ποδιές έχουν προστεθεί στα πλάγια, κάτω από τις πόρτες, ενώ στο πίσω μέρος θα βρει κανείς μία νέα πτέρυγα, χωρισμένη σε δύο μέρη, που πατάει πάνω στο «χείλος» που φέρει εργοστασιακά το αυτοκίνητο.

Τοποθετήθηκαν, επίσης, νέες ζάντες με κεντρικό μπουλόνι, 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω. 

Στο εσωτερικό, οι τυχεροί αγοραστές θα βρουν το πακέτο 'Clubsport' να δίνει μία πιο αγωνιστική χροιά στην Porsche 911 GTS, με ζώνες έξι σημείων στα καθίσματα και το Alcantara να δεσπόζει σε όλες τις επιφάνειες, και το τιμόνι.

Ο 3λιτρος, flat-6 με δύο turbo κινητήρας έχει δεχθεί αναβαθμίσεις από την TechArt, για να αποδίδει 79 επιπλέον ίππους και 100Nm παραπάνω ροπή. 

Αυτό φτάνει την ιπποδύναμη της 911 GTS στα 576 hp και τη ροπή στα 670 Nm, με αποτέλεσμα να μπορεί να κάνει τα 0-100 km/h μέσα σε 3,1 δευτερόλεπτα, και να φτάνει την τελική ταχύτητα των 320 km/h.