Η Porsche στο Goodwood Festival Of Speed (βίντεο)


Μπορεί εφέτος η πανδημία να εμπόδισε τους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν την ετήσια συνάντηση του  Festival Of Speed, η Porsche όμως αναπολεί τις προηγούμενες διοργανώσεις και μοιράζεται ορισμένες εικόνες με μας.

  • 11/7/2020

Για όσους δεν το γνωρίζετε, το Festival Of Speed είναι πιθανά το μεγαλύτερο «πανήγυρι» αυτοκινήτου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μία πραγματική γιορτή των τεσσάρων τροχών, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει στο Goodwood ονειρικά αυτοκίνητα αλλά και κόσμο που έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί. Για φέτος, δυστυχώς -παρότι αρχικά αναβλήθηκε για το Σεπτέμβριο- η σχετική εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Η Porsche, με τη σειρά της, η οποία δίνει κάθε χρόνο το παρών, αποφάσισε να ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube ένα μικρό βίντεο, με λίγες από τις στιγμές του παρελθόντος. Η αλήθεια είναι ότι θα περιμέναμε κάτι μεγαλύτερο. Στο κάτω κάτω, υλικό από τη συγκεκριμένη εταιρία υπάρχει άφθονο και είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Ας είναι, όμως. Οι άνθρωποι της εταιρίας επέλεξαν συγκεκριμένα οχήματα να δείξουν. Κάποια νέα και κάποια παλαιότερα.

Πατήστε, λοιπόν, το play, για να πάρετε μία μικρή δόση από Goodwood Festival Of Speed. Ελπίζουμε του χρόνου να μην χρειάζεται να βλέπουμε «κονσέρβες» και το θέαμα να δικαιώσει την (αναγκαστική) αναμονή.