Η Porsche Taycan Cross Turismo μετατρέπεται σε... εξοχικό (video)


Η συνεργασία της Porsche με την εταιρία αποσκευών «DB» απέφερε μια ειδική έκδοση της Taycan CΤ, που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με την περιπέτεια.

  • 29/11/2021

«Σπίτι είναι όπου μπορείς να παρκάρεις». Με αυτό το μότο η σκανδιναβική εταιρία premium αποσκευών «DB» παρουσίασε μια ειδική έκδοση της ηλεκτροκίνητης Taycan CT με την ονομασία «The Discoverberry Bundle».

Το πακέτο περιλαμβάνει το όχημα σε σκούρα απόχρωση του κόκκινου, την οποία η εταιρία ονομάζει "raspberry" και ταιριάζει απόλυτα με την ομώνυμη σειρά προϊόντων της. Στο καπό έχουν τοποθετηθεί προβολείς υψηλής φωτεινότητας τύπου «safari» ενώ το στοιχείο που κλέβει την παράσταση βρίσκεται στην οροφή και είναι μία σκηνή 2.385 lt. που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα και να γίνει η… προσωρινή κατοικία τους όταν και όπου επιθυμούν.

Το πακέτο της Taycan Cross Turismo περιλαμβάνει ακόμα μία πτυσσόμενη σκάλα για την είσοδο και έξοδο απ’ τη σκηνή, μία βαλίτσα roller και μία τσάντα πλάτης 60 και 30 λίτρων αντίστοιχα καθώς και ένα σετ camping που περιέχει μεταξύ άλλων τραπέζι και καρέκλες. Τα δύσκολα ωστόσο εμφανίζονται όταν έρχεται ο λογαριασμός όλων των παραπάνω που αντιστοιχεί στο ποσό των 250.000€.