H προφητεία της Hyundai


Η Hyundai αποκαλύπτει το μέλλον της στη Γενεύη με ένα φουτουριστικό πρωτότυπο το οποίο όχι τυχαία αποκαλεί Prophecy.

  • 14/2/2020

Μια αινιγματική φιγούρα από ένα φουτουριστικό πρωτότυπο το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο μια κλεφτή ματιά στο πολλά υποσχόμενο μέλλον της.

Όχι τυχαία οι Κορεάτες αποκαλούν το ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο «Prophecy» αναδεικνύοντας τον ρόλο που πρόκειται να διαδραματίσει στην επόμενη ημέρα της Hyundai.

Για την ώρα δεν αποκαλύπτουν τις προδιαγραφές του παρά μόνο το γεγονός ότι θα κινείται με τη βοήθεια ηλεκτροκινητήρων όντας ένα ακόμα μηδενικών ρύπων όχημα που διεκδικεί μια θέση στη γραμμή παραγωγής.

Εκτός των άλλων, το Hyundai Prophecy πρόκειται να αποτελέσει το σχεδιαστικό πρότυπο το οποίο πρόκειται να ακολουθήσουν αρκετές από τις μελλοντικές προτάσεις της κορεατικής φίρμας που τα τελευταία χρόνια επιχειρεί να αναδείξει ένα διαφορετικό, σαφώς δυναμικότερο, προφίλ.

H προφητεία της Hyundai θα αποκαλυφθεί στις 3 Μαρτίου, όταν και θα ανοίξουν οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης