Η πρώτη επίσημη εικόνα της BMW Σειράς 2 Coupe!


Η γερμανική εταιρεία ξεκίνησε την καμπάνια της αποκάλυψης για τη νέα γενιά της BMW Σειράς 2 Coupe εμφανίζοντας την πρώτη επίσημη εικόνα της στα social media. 

  • 6/7/2021

Η νέα γενιά της BMW Σειράς 2 Coupe που θα παρουσιαστεί αυτήν την εβδομάδα είναι ο διάδοχος ενός από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα που υπάρχουν στον κατάλογο της εταιρείας του Μονάχου και από αυτό που βλέπουμε συνεχίζει να επενδύει σε μια αρκετά σπορ εμφάνιση, πιστή στο πνεύμα του τρέχοντος μοντέλου.

Όλα τα μοντέλα της τρέχουσας γενιάς της BMW Σειράς 1 και Σειράς 2 έχουν κάνει τη μετάβαση στη νέα αρχιτεκτονική της μπροστινής κίνησης της εταιρείας, βασιζόμενα στην πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για κοινή χρήση με τα μοντέλα της MINI και πλέον η κουπέ εκδοχή της Σειράς 2 θα είναι η μόνη εναλλακτική λύση με κίνηση στους πίσω τροχούς στην γκάμα των compact μοντέλων της μάρκας.

Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσει μια εξέλιξη της τρέχουσας πλατφόρμας της και επομένως θα συνεχίσει να έχει την μετάδοση στους πίσω τροχούς, η οποία θα επιτρέψει στο νέο μοντέλο να διατηρήσει και την πιο «καυτή» BMW M2.

Το πρώτο teaser της BMW αν και δεν είναι αρκετά διαφωτιστικό, μας δείχνει μέρος της σιλουέτας του νέου μοντέλου, το οποίο φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με μία σχεδιαστική γλώσσα πολύ διαφορετική από αυτήν που είχαμε συνηθίσει στην προηγούμενη γενιά του.

Η παρουσίαση της νέας γενιάς της BMW Σειράς 2 Coupe όπως ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου.