Η σκοτεινή BMW X7 Dark Shadow είναι για 600 τυχερούς


Τη σκοτεινή πλευρά της BMW X7 αναδεικνύει η έκδοση Dark Shadow η οποία θα παραχθεί σε μόλις 500 αντίτυπα, διεκδικώντας εκτός των άλλων τον τίτλο της συλλεκτικές.

  • 24/7/2020

Θα χρειαστεί να βιαστείτε αν είστε λάτρεις των πολυτελών SUV και δη εκείνον που κρύβουν επιμελώς τον εξεζητημένο χαρακτήρα τους.

Και αυτό γιατί η… σκοτεινή BMW X7 Dark Shadow Edition θα παραχθεί σε μόλις 500 αντίτυπα, διεκδικώντας, δικαίως, τον τίτλο της συλλεκτικής.

Το Frozen Artic Grey Metallic που ντύνει το χρώμα του αμαξώματος είναι ενδεχομένως το πιο ξεχωριστό γνώρισμα της εν λόγω έκδοσης, καθώς σε συνδυασμό με τα στοιχεία σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αναδεικνύουν την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα της.

Δεν είναι όμως μόνο οι χρωματικές επιλογές εκείνες που καθιστούν μοναδική τη συγκεκριμένη BMW X7, καθώς η εξοπλιστική πληρότητα που τη διακρίνει δικαιολογεί και με τον παραπάνω την επιλογή της βαυαρικής φίρμας να διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα τον… ρυθμό της παραγωγής.

Ουσιαστικά η BMW X7 Dark Shadow εξαντλεί τις εξοπλιστικές επιλογές των πακέτων M και Individual, αποτελώντας την πλέον εξεζητημένη έκδοση του βαυαρικού SUV.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου θα φτάσουν μόλις 75 αντίτυπα της έκδοσης, η BMW X7 Dark Shadow θα προσφέρεται έναντι 119.495 δολαρίων, χωρίς να συνυπολογίζει κανείς στο ποσό αυτό την προκαταβολή των 995 δολαρίων με την οποία μπορεί να εξασφαλίσει κανείς ένα από τα αντίτυπα του αυτοκινήτου.