Η Subaru μάς δείχνει τη νέα γενιά του Impreza λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη


Η παρουσίαση της 6ης γενιάς τους Subaru Impreza είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του Los Angeles Auto Show. 

  • 4/11/2022

Σχεδόν 6 χρόνια μετά την παρουσίαση της 5ης γενιάς του Impreza, η Subaru είναι έτοιμη να προχωρήσει στην αποκάλυψη του “διαδόχου”. Αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του Auto Show στο Los Angeles και πριν λίγες ώρες η εταιρεία προσπάθησε να... παίξει με την αναμονή των fans παρουσιάζοντας ένα teaser.

Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν αποκαλύπτει πολλά από τη νέα πρόταση αφού το μόνο εμφανές στοιχείο είναι η γραμμή της οροφής του hatchback αμαξώματος.

Από εκεί και πέρα τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι από τη στιγμή που έχουμε δει τη νέα έκδοση του Crosstrek (XV για την Ευρώπη), μπορεί ο καθένας να μαντέψει πάνω-κάτω τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθηθεί στη νέα γενιά του Impreza.

Λίγο πριν το κλείσιμο του Σεπτεμβρίου το ιαπωνικό bestcarweb.jp αποκάλυψε μια σειρά από πληροφορίες αναφορικά με τη γκάμα των κινητήρων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο βασικός κινητήρας στην Ιαπωνία θα είναι mild-hybrid των 2,0 lt, ενώ ο 1.600άρης αναμένεται να αντικατασταθεί από ένα turbo σύνολο του 1,5 lt.

Άπαντες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να περνάει και στους 4 τροχούς,  ενώ μετά και την teaser φωτογραφία είναι αρκετά πιθανό η sedan έκδοση να μπει στο… χρονοντούπαλο της ιστορίας αφού στην τρέχουσα γενιά το hatchback αντιπροσωπεύει σχεδόν το 84% των πωλήσεων.