Η θλιβερή ιστορία πίσω από τις κατεστραμμένες Toyota Supra


Μοιραίο αποδείχθηκε το ταξίδι για τουλάχιστον τρεις Toyota Supra, οι οποίες καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους από την Αυστρία στην Ουγγαρία.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 18/7/2019

Μπορεί η απόσταση που χωρίζει τις εγκαταστάσεις της Magna Steyer -εκεί οπού παράγεται η νέα Toyota Supra- από την Ουγγαρία να μην είναι μεγάλη, παρόλα αυτά αποδείχθηκε αρκετή ώστε να οδηγήσει στην καταστροφή τρία αντίτυπα του ιαπωνικού sportscar.

Ναι, σωστά καταλάβατε. Τρεις ολοκαίνουργιες Toyota Supra καταστράφηκαν ενώ ταξίδευαν με νταλίκα από το εργοστάσιο της Magna Steyer στην Ουγγαρία, προκαλώντας θλίψη στους απανταχού οπαδούς της ιαπωνικής φίρμας και ανησυχία σε όσους έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα από τα μόλις 900 αντίτυπα που πρόκειται να διατεθούν μέχρι το τέλος του έτους στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Αν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι τρεις Toyota Supra υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, από τα σημάδια στις μεταλλικές επιφάνειες των αυτοκινήτων αλλά και της πλατφόρμας μεταφοράς, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι η σύγκρουση της νταλίκας ήταν αρκετά σφοδρή.

Μένει να αποδειχθεί αν την ευθύνη της σύγκρουσης την έχει ο οδηγός της νταλίκας ή αν κάποιο άλλο όχημα προσέκρουσε σε αυτήν προκαλώντας τις εκτεταμένες ζημιές στο πολύτιμο φορτίο της.