Η Toyota GR Corolla Morizo βγαίνει στο σφυρί για καλό σκοπό


Η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της Toyota στον κόσμο βγάζει σε δημοπρασία το GR Corolla Morizo με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: TOYOTA
  • 17/10/2023

Η αντιπροσωπεία της Toyota στο El Monte της Καλιφόρνια στέλνει το Toyota GR Corolla Morizo στις αίθουσες των δημοπρασιών, σε συνεργασία με το Bring a Trailer. Τα έσοδα θα διατεθούν στην El Monte School District και τον οργανισμό Vision To Learn, ο οποίος προσφέρει δωρεάν γυαλιά και εξετάσεις οράσεως σε παιδιά δημοτικού που προέρχονται από φτωχές οικογένειες.

Πρόκειται την πρώτη από τις 200 μονάδες του μοντέλου που κατασκεύασε η Toyota για την αγορά των ΗΠΑ. Η δημοπρασία θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 24 Οκτωβρίου και το Bring a Trailer θα παίξει τον ρόλο του «οικοδεσπότη,» φιλοξενώντας τη διαδικασία. Με την ολοκλήρωσή της, το hot hatch θα παραδοθεί στον πλειοδότη χωρίς επιπλέον χρέωση, οπουδήποτε στις ΗΠΑ.

Στις El Monte City School District και El Monte Union High School District απασχολούνται περίπου 15.000 μαθητές και τα έσοδα της δημοπρασίας θα διοχετευτούν σε διάφορες κατευθύνσεις, όπως για παράδειγμα στα εργαστήρια τεχνολογίας, επιστήμης, μηχανικής, μαθηματικών και τέχνης. Αυτοί οι χώροι θα επιτρέπουν στα παιδιά να μαθαίνουν μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων.

Εκτός αυτού, ένα μέρος των εσόδων θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που σχετίζεται με τις καριέρες στον τομέα των μεταφορών, που θα παρέχει στους μαθητές μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης, όσον αφορά στα τεχνικά ζητήματα. Σε αυτήν περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, ο διαγνωστικός έλεγχος, οι ρυθμίσεις των συστημάτων των φρένων κι οι δοκιμές μερών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

«Η Longo Toyota είναι εδώ και χρόνια περήφανος υποστηρικτής της κοινότητάς μας κι είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να διοχετεύσουμε το 100% των εσόδων της πώλησης αυτού του εμβληματικού αυτοκινήτου στην κοινότητα για να υπηρετήσουμε τους μαθητές μας στο El Monte,» είπε ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Longo Toyota Doug Eroh. «Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα για το GR Corolla Morizo Edition με τους λάτρεις της αυτοκίνησης και να αναδείξουμε την ισχύ και τις επιδόσεις που κρύβονται πίσω από αυτό το πολύ περιορισμένης έκδοσης όχημα.»

Θυμίζουμε ότι η έκδοση Morizo είναι η πισταδόρικη εκδοχή της συμβατικής GR Corolla. Το όχημα έχει χάσει τα πίσω του καθίσματα, ενώ φέρει οροφή από ανθρακόνημα και αγωνιστική ανάρτηση, όπως και ειδικούς τροχούς και ελαστικά.