Η Toyota GR Corolla σε πρώτη προβολή!


Η Toyota συνεχίζει τη «βασανιστική» αποκάλυψη της GR Corolla με μία νέα teaser φωτογραφία στα social media, επιβεβαιώνοντας στην ουσία την ύπαρξη της πιο hot Corolla.

  • 3/12/2021

Η Toyota  το έκανε ξανά. Πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε αποκαλύψει την teaser φωτογραφία της GR Corolla με μερικά κρυμμένα στοιχεία να προδίδουν ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη κορυφαία έκδοση της Corolla και σήμερα βλέπουμε άλλη μία teaser εικόνα στο Instagram της ιαπωνικής εταιρείας που αφήνει πολλά υπονοούμενα.

Αν και ακόμα δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση από την Toyota  σχετικά με την ύπαρξή της, η GR Corolla εμφανίζεται να αποκαλύπτεται πίσω από την hatchback Corolla στο νέο teaser στον λογαριασμό της Toyota στο Instagram καλυμμένη με πλούσιο καμουφλάζ.  

Δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τις σχεδιαστικές αλλαγές που θα έχει η κορυφαία GR Corolla, αλλά η μπροστινή όψη φαίνεται πως είναι πιο επιθετική, ενώ μπορούμε να δούμε το GR FOUR στο πλάι.

Η ύπαρξη του διακριτικού GR FOUR σημαίνει ότι θα υπάρχει σύστημα τετρακίνησης. Η καρδιά της GR Corolla θα είναι ο ίδιος 3κύλινδρος τούρμπο κινητήρα 1,6 λίτρων που βρίσκεται στο GR Yaris, με την απόδοση να σκαρφαλώνει στους 300 ίππους. Το GR Yaris διαθέτει επίσης χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, που είναι πιθανό να περάσει και στην GR Corolla.

Το προηγούμενο teaser της GR Corolla μαζί με την σημερινή εικόνα δείχνουν ότι η Toyota θέλει να κάνει μία αργή και… βασανιστική αποκάλυψη της ισχυρότερης GR Corolla, διατηρώντας ψηλά και το ενδιαφέρον του κοινού, μέχρι την επίσημη αποκάλυψη της μέσα στο 2022. Και με δεδομένο ότι το GR Yaris δεν διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Ιάπωνες αναμένεται να λανσάρουν πρώτα την GR Corolla στις ΗΠΑ, πριν αυτή περάσει και στην Ευρώπη.