H Toyota δείχνει «κατά λάθος» τη GR Corolla!


Η Toyota αποκαλύπτει κατά λάθος (;) την νέα GR Corolla με μία φωτογραφία του εσωτερικού της στα social media. Ποιες λεπτομέρειες μαρτυρούν την ύπαρξη της hot Corolla.

  • 24/11/2021

H Toyota Αμερικής δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη teaser εικόνα από το εσωτερικό της νέας GR Corollaκαι άθελά της μας αποκαλύπτει την ύπαρξη της κορυφαίας Corolla. Χωρίς να μας δείχνει τίποτα από την εμφάνιση της νέας και πανίσχυρης GR Corolla, έχει πολλά κρυμμένα “μυστικά” μέσα στη φωτογραφία, τα οποία μαρτυρούν την ύπαρξη του νέου hot hatch μοντέλου των Ιαπώνων.

Οι εικασίες και οι φήμες για την νέα GR Corolla δίνουν και παίρνουν εδώ και καιρό και αυτή είναι η πρώτη φορά που υπάρχει κάτι επίσημο από την ίδια την Toyota. Η λεζάντα της φωτογραφίας λέει “Keep them guessing”, που στα ελληνικά μεταφράζεται σε «άστους να μαντέψουν». Αν όμως παρατηρήσουμε καλύτερα την εικόνα, θα δούμε μερικές λεπτομέρειες που μαρτυρούν την ύπαρξη της GR Corolla.

Στον πίνακα οργάνων και στο σημείο που συνήθως είναι η ώρα βρίσκεται ο κωδικός G:16. Αυτός δεν είναι καθόλου τυχαίος, μιας και είναι συντομογραφία του G16E-GTS, που είναι ο κωδικός του 3κύλινδρου 1.600άρη turbo κινητήρα του GR Yaris. Στην περίπτωση της GR Corolla ο 3κύλινδρος τούρμπο κινητήρας αναμένεται να αποδίδει 300 ίππους.

Το δεύτερο αποδεικτικό στοιχείο εντοπίζεται στην οθόνη αφής του συστήματος πλοήγησης όπου αναγράφεται το “GR Four”, που είναι η ονομασία του συστήματος τετρακίνησης που υπάρχει και στο GR Yaris. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο σύστημα κλιματισμού βλέπουμε τους αριθμούς 2 και 68. Οι οποίοι φυσικά αναφέρονται στα 268 άλογα του GR Yaris.

Ταυτόχρονα, αν κοιτάξουμε έξω από το παράθυρο του συνοδηγού στο βάθος υπάρχει ένα καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο, που «κρύβει» την εμφάνιση της GR Corolla.

Φαίνεται με όλα τα παραπάνω ότι η επίσημη αποκάλυψη της GR Corolla προ των πυλών και είναι ίσως θέμα μερικών εβδομάδων.