H Τoyota Supra «απογειώνεται» στα λασπωμένα μονοπάτια ενός δάσους (video)


Λίγο πριν περάσει την πόρτα του συνεργείου για να μεταμορφωθεί σε drift αγωνιστικό, το ιαπωνικό αυτοκίνητο δέχθηκε όλες τις… συνέπειες μιας ακραίας «off-road» εξόρμησης.

  • 22/5/2023

Όταν οι άνθρωποι της Gazoo Racing αναβίωναν το 2019, μετά από 17 χρόνια, το sport coupe, δεν είχαν στο μυαλό τους ότι θα βρεθεί κάποιος που θα το χρησιμοποιούσε για off-road χρήση, πατώντας τέρμα το γκάζι στα κακοτράχαλα μονοπάτια ενός δάσους, πηδώντας πάνω από χωμάτινα άλματα.

Οι άνθρωποι όμως του καναλιού Roryworks στο YouTube σκέφτηκαν να το δοκιμάσουν και το αποτέλεσμα ήταν ένα εντυπωσιακό video με πρωταγωνιστή το ιαπωνικό αυτοκίνητο και τον κάτοχό του, τον 38χρονο Λετονό drifter Kristaps Bluss.

Αναμενόμενα, η Supra δεν θα μπορούσε να μείνει αλώβητη από αυτή την… εξαντλητική δοκιμασία, όμως ο Bluss προβληματίστηκε ιδιαίτερα αφού γνώριζε εκ των προτέρων ότι το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί στη ράμπα του συνεργείου για να μεταμορφωθεί σε drift αγωνιστικό. Προφανώς σκέφτηκε πως «αφού θα το φτιάξω ούτως ή άλλως, γιατί να μην το σπάσω πρώτα;»

Δείτε τo εντυπωσιακό video…