Η τρίθυρη Toyota GR Corolla είναι... όλα τα λεφτά!


Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Χ-Tomi Design έβαλε την φαντασία του να δουλέψει και παρουσιάζει τη νέα πρόταση της Toyota σε 3θυρη έκδοση, σε sedan αλλά και σε... station wagon!

  • 5/4/2022

Ακόμα δεν συμπληρώθηκε εβδομάδα από τη στιγμή που η Toyota τράβηξε το πανί από τη νέα GR Corolla και οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές σήκωσαν μανίκια και άρχισαν να κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις στο hothatch.

Ένας από αυτούς, ο X-Tomi Design, έβαλε τα δυνατά του και παρουσίασε μία πρόταση για όσους ονειρεύονται τη τρίθυρη εκδοχή του αμαξώματος, το οποίο η Toyota φρόντισε να ενσωματώσει στην περίπτωση του GR Yarisαλλά όχι στο μεγαλύτερο "αδελφάκι" του.

Προφανώς η GR Corolla δεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο πρακτική στην τρίθυρη εκδοχή της ωστόσο αυτό που προκύπτει από το σχέδιο του Ούγγρου σχεδιαστή είναι πως το αυτοκίνητο αποκτά άλλον... αέρα.

Μάλιστα, δεν θέλησε να μείνει μόνο σε αυτή την παρουσίαση αλλά φαντάστηκε το μοντέλο τόσο ως sedan όσο και ως station wagon

Θυμίζουμε πως το λανσάρισμα της Toyota GR Corolla θα γίνει σε δύο εκδόσεις, την Core και την Circuit ενώ οι Ιάπωνες ανέβασαν πριν από λίγες ημέρες video με τον ήχο από την τριπλή εξάτμιση.

Πηγή: Facebook/ X-Tomi Design