Hyundai Tucson 2020: Αλλάζει επίπεδο και εντυπωσιάζει


Το τίτλο του πιο εντυπωσιακού SUV της κατηγορίας του πρόκειται να διεκδικήσει πολύ σύντομα το νέο Hyundai Tucson η εικόνα του οποίου δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή του γενιά.

  • 3/6/2020

Ένα εντυπωσιακό άλμα εξέλιξης πρόκειται να πραγματοποιήσει πολύ σύντομα το Hyundai Tucson το οποίο και θα υποδεχθεί τη νέα γενιά του.  Σε συνέχεια των όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα, μια να ψηφιακή απεικόνιση του κορεατικού SUV έρχεται να επιβεβαιώσει τον καινοφανή χαρακτήρα του, ο οποίος κατά κύριο λόγο θα εκφράζεται μέσω του αντισυμβατικού σχεδιασμού του.

Κυρίαρχος θα είναι ο ρόλος της κεντρικής εισαγωγής αέρα όπως άλλωστε και των έντονων πτυχώσεων του αμαξώματος, συνδυασμός που δημιουργεί ένα άκρος δυναμικό και ελκυστικό αποτέλεσμα.

Αντιστοίχως, στο πίσω τμήμα του αμαξώματος θα ξεχωρίζει η καμπυλότητα της οροφής η οποία θα σβήνει στην πέμπτη πόρτα με τη συμβολή μιας αεροδυναμικής πτέρυγας.

Κατά τ’ άλλα, το νέο Tucson πρόκειται να αυξήσει έστω και οριακά τις διαστάσεις του δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για να δραστηριοποιηθεί το Kona, το οποίο ως γνωστόν ισορροπεί ανάμεσα στα B-SUV και τα C-SUV.

Τον πρώτο λόγο κάτω από το καπό του κορεατικού SUV θα έχουν τα mild hybrid σύνολα βενζίνης, ωστόσο, το πιο πιθανόν είναι ότι η συγκεκριμένη γενιά του αυτοκινήτου θα είναι η πρώτη που θα διαθέτει plug-in υβριδική έκδοση ή ακόμα και αμιγώς ηλεκτρική ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του Kona.

Διαβάστε επίσης:

Hyundai Santa Fe by Carlex Design: O δράκος της Κορέας

Πιο κοντά στην παραγωγή το νέο SUV της Fiat