Ιάπωνες μαθητές παρουσιάζουν το πεντάθυρο Suzuki Jimny (video)


Έχοντας βαρεθεί να περιμένουν την ανακοίνωση της Suzuki, μια ομάδα μαθητών από την Ιαπωνία αποφάσισε να αναλάβει δράση και να παρουσιάσει τη δική της πρόταση που θα εκτεθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

  • 4/1/2022

H αναμονή για το 5θυρο Suzuki Jimny είναι μεγάλη σε ολόκληρο τον πλανήτη από fans του σκληροτράχηλου off-roader. Πριν λίγο καιρό εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που θέλουν την Ινδία να είναι η πρώτη χώρα που θα φιλοξενήσει στους δρόμους της τη συγκεκριμένη έκδοση, η οποία θα προέρχεται από τη θυγατρική Maruti που έχεις ως έδρα το Νέο Δελχί.

Mαθητές από την Ιαπωνία και συγκεκριμένα από το Nippom Automobile College αποφάσισαν να μην περιμένουν άλλο τη Suzuki και προχώρησαν στο δικό τους πεντάθυρο project. Ουσιαστικά αυτό που έκαναν ήταν να κόψουν δύο οχήματα και να τα ενώσουν ξανά προκειμένου να έρθει ο επιθυμητός αριθμός θυρών. Το Jimny που προέκυψε είναι κατά 40 cm μακρύτερο από το αρχικό όχημα, οι μπροστινές πόρτες είναι οι εργοστασιακές, ενώ για τις πίσω επιλέχθηκαν δύο custom made κατασκευές. Μαθητές και εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στο project σκοπεύουν να παρουσιάσουν το δημιούργημά τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις εργασίες που έγιναν στο Jimny μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video στο οποίο, όμως, όλοι οι διάλογοι είναι στα ιαπωνικά...