Ιαπωνικό SUV "τούμπανο" κάτω από 27.000 ευρώ;


Στην εποχή που όλα τα αυτοκίνητα ακριβαίνουν υπάρχουν μερικές ευκαιρίες για αγορά καινούριου μοντέλου με την υπογραφή της Toyota και με τιμή εκκίνησης που δεν ξεπερνά τα 27.000 ευρώ. Ποιο μοντέλο είναι;

  • 22/6/2022

Η σύγχρονη πραγματικότητα στην αγορά αυτοκινήτου είναι αμείλικτη. Οι τιμές όλων των καινούριων αυτοκινήτων τραβούν συνεχώς την ανηφόρα ανεξαρτήτου κατηγορίας και παράλληλα η τιμή της βενζίνης εκτοξεύεται κοντά στα 2,50 ευρώ ανά λίτρο.

Όμως εάν ψάξουμε καλά την αγορά θα βρούμε μερικές καλά κρυμμένες ευκαιρίες ακόμα για τους υποψήφιους αγοραστές. Για του λόγου το αληθές, μιλάμε για το Toyota RAV4, οι τιμές του οποίου στην ελληνική αγορά ξεκινούν πλέον κάτω από τα 27.000 ευρώ. Μία τιμή που η αλήθεια είναι ότι πλέον δύσκολα συναντάμε ακόμα και σε μικρότερες κατηγορίες των μικρομεσαίων ή B-SUV, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα μεσαίο C-SUV με την ιστορία και την τεχνολογία του RAV4 και το όνομα της Toyota

Το εμβληματικό ιαπωνικό SUV με το βαρύ όνομα και την πολυετή ιστορία στις πλάτες του, έρχεται πλέον στην πέμπτη γενιά του που παρουσιάστηκε το 2019 και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη των συστημάτων άνεσης και ασφαλείας της Toyota.

Το Toyota RAV4 λοιπόν, είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα βενζίνης των 2,0 λίτρων στην περίπτωση μας και αποδίδει 175 ίππους και μέγιστη ροπή 208 Nm στην προσθιοκίνητη έκδοση, ενώ συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Το RAV4σε όλες τις εκδόσεις του είναι εξοπλισμένο με το πακέτο Toyota Safety Sense, με μία πολύ πλούσια παλέτα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τον εξοπλισμό του Toyota RAV4 στην επίσημη ιστοσελίδα της Toyota, πατώντας εδώ.

Με την προωθητική ενέργεια των 2.000 ευρώ που «τρέχει» αυτή τη στιγμή από την ελληνική αντιπροσωπεία, το RAV4 στο βασικό αλλά πληρέστατο εξοπλιστικό επίπεδο Active με τον 2,0λιτρο κινητήρα των 175 ίππων και κίνηση στους εμπρός τροχούς κοστίζει 26.640 ευρώ.