Ιεροσυλία: Μια BMW Σειρά 5 μεταμορφώνεται σε off-roader (video)


Ο ιδιοκτήτης του δημοφιλούς sedan είχε τη... φαεινή ιδέα να του δώσει μια εντελώς νέα εικόνα, θυμίζοντας όχημα βγαλμένο απ' την ταινία Mad Max.  

  • 7/1/2022

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά… H ΒMW Σειρά 5  είναι ένα δημοφιλές sedan που ανάμεσα στις πολλές δυνατότητες που έχει δεν υπάρχει πουθενά η off-road χρήση. Αυτό γνωρίζαμε τουλάχιστον μέχρι να πέσουμε πάνω στο αυτοκίνητο που εμφανίζεται στο παρακάτω video, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε τη φαεινή ιδέα να του δώσει μία εντελώς νέα εικόνα, θυμίζοντας όχημα απ' την ταινία Mad Max.

Τα κατασκευαστικά όπλα της 530d xDrive για να μεταμορφωθεί σε εκτός δρόμου «θηρίο» ήταν η τετρακίνηση, που είναι απαραίτητη για κίνηση σε ανώμαλα εδάφη καθώς και ο πετρελαιοκινήτηρας, που αποδίδει την απαραίτητη ροπή στρέψης προκειμένου το όχημα να βγει νικητής σε κάθε εμπόδιο που θα συναντήσει.

Από εκεί και πέρα προστέθηκαν μεγάλοι άξονες, τεράστιοι τροχοί, μπροστινά κάγκελα καθώς και εξωτερικό κλωβό ασφαλείας για να την προστατεύει από τις συγκρούσεις. Παρά τις sedan ρίζες της, η ΒΜW  δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα στο ανώμαλο έδαφος, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς παρακολουθώντας το παρακάτω video.

Δείτε το video…