John Cena: Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο πρωταγωνιστής του Fast & Furious (video)


Μετά τις Ford Mustang και Toyota Supra, ο «αδερφός του Dominic Toretto» αποκαλύπτει το όχημα των καθημερινών του μετακινήσεων και εξηγεί την επιλογή του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Andrew Santino - YouTube
  • 28/3/2023

Τον πρωταθλητή WWE και - πλέον - ηθοποιό, John Cena, υποδέχτηκε ο Andrew Santino στο podcast του, Whisky Ginger, την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Αμερικανό να κάνει αποκαλύψεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Cena έκανε το ντεμπούτο του στο franchise του Fast & Furious στην ταινία F9 το 2021, προσφέροντας έναν άλλο αέρα στην εμβληματική σειρά ταινιών. Έτσι, δημιούργησε μία αρκετά δυνατή σύνδεση με τον κόσμο της αυτοκίνησης, η οποία φυσικά δε σταματά στον χαρακτήρα του στο F9, αλλά επεκτείνεται και στην καθημερινότητά του.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και πυγμάχος αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί καθημερινά στη ζωή του μακριά από τις κάμερες και τα φλας, είναι το Honda Civic Type R.

«Έχει τεχνολογία, χειροκίνητο κιβώτιο, είναι αξιόπιστο. Είναι μοντέλο του 2020 κι έχει τρίτο πεντάλ. Φτάνει εύκολα στα 233 km/h. Έχει πίσω καθίσματα, μπορώ να μεταφέρω και κόσμο», είπε ο Cena, μιλώντας για το αγαπημένο του μοντέλο.

Το hot hatch της Toyota στέκεται άξια δίπλα στην Ford Mustang και το Toyota Supra που οδηγούσε ο Cena στο F9 στον ρόλο του Jakob Toretto, αδερφού του Dominic. Το παντοδύναμο Civic Type R δεν είναι μόνο ιδιαίτερα ισχυρό, αλλά και πολύ «βολικό» σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

«Δε θέλεις να οδηγείς μία Countach για πολλή ώρα. Είναι αρκετά δύστροπη στον χειρισμό. Πολλές φορές πρέπει να παλέψεις με τον συμπλέκτη και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να την οδηγήσεις με τον σωστό τρόπο. Οπότε αν θέλω να οδηγήσω ένα αυτοκίνητο για περισσότερο από 15 km, είναι το Civic», τόνισε χαρακτηριστικά ο Cena.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: