Καλά νέα για τους gamers – Δωρεάν όλα τα παιχνίδια της Ubisoft για έναν ολόκληρο μήνα


Η λίστα με τα διαθέσιμα video games ξεπερνά τις 100 επιλογές, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και racing τίτλοι που απευθύνονται στους λάτρεις της ταχύτητας. 

  • 14/9/2022

Μία από τις πολύ σημαντικές ειδήσεις που βγήκε από το τελευταίο livestream “Ubisoft Forward” είναι η απόφαση της εταιρείας video games να διαθέσει όλη τη λίστα με τα παιχνίδια της δωρεάν μέσω της υπηρεσίες Ubisoft Plus.

Η πλατφόρμα θα είναι “free” μέχρι τη 10η Οκτωβρίου 2022 και έτσι υπάρχει αρκετός χρόνος για τους gamers να επιλέξουν τον αγαπημένο τους τίτλο που δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν μέχρι σήμερα και να τον τερματίσουν.

Φυσικά, στην κορυφή της λίστας με τα πιο γνωστά games της Ubisoft βρίσκονται τα Far Cry και Assassin's Creed. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, υπάρχουν και racing επιλογές όπου οι λάτρεις της ταχύτητας θα βρουν μεταξύ άλλων τα The Crew, Driver και Trials.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δύο επιλογές. Η πρώτη αφορά την πρόσβαση στην πλατφόρμα αποκλειστικά μέσω PC ενώ υπάρχει και το multi-access που επιτρέπει στους gamers να παίζουν και μέσω cloud στο Google Stadia, χωρίς να ανησυχούν για τις προδιαγραφές του PC. Σύντομα η προσφορά θα συμπεριλάβει και όσους έχουν κονσόλες.

Εφόσον μιλάμε για δοκιμαστική περίοδο αυτό που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να εγγραφούν στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft Plus (εφόσον δεν είναι ήδη μέλη) και να εισάγουν μια μέθοδο πληρωμής. Λίγο πριν τη 10η Οκτωβρίου, όπου λήγει η διορία, θα πρέπει να ακυρώσουν τη δοκιμαστική περίοδο διαφορετικά θα χρεωθεί η κάρτα με το ποσό που αντιστοιχεί στη μηνιαία χρέωση (14,99€ για το PC Access και 17.99€ για το Google Stadia)

Ένα από τα racing games που αξίζει να δοκιμάσετε είναι το “The Crew 2 Gold Edition” που περιέχει τον πλήρη κατάλογο με περισσότερα από 400 αυτοκίνητα της σειράς, μεταξύ των οποίων τα Ford F-150 Raptor Race Truck, Abarth 500 Monster Truck Edition, Dodge Challenger SRT Demon και Porsche 911 Speedster.