Κλείδωσε η πρεμιέρα του νέου Nissan Navara


Στις 5 Νοεμβρίου πρόκειται να αποκαλυφθεί επισήμως η νέα γενιά του Nissan Navara, δίνοντας συνέχεια στην παράδοση της ιαπωνικής φίρμας στην κατηγορία των pickup.

  • 28/10/2020

To Nissan Navara αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα pickup του πλανήτη, συνεπώς η επικείμενη πρεμιέρα του στις 5 Νοεμβρίου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Η Nissan επιβεβαίωσε με δημοσιεύσεις της στα κοινωνικά δίκτυα την πραγματοποίηση της παγκόσμιας πρώτης του αυτοκινήτου στις αρχές του επόμενου μήνα, βάζοντας τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις του υπό εξέλιξη ιαπωνικού pickup σε δημόσιους δρόμους.

Από το πρώτα δείγμα γραφής του αυτοκινήτου μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι ανάμεσα στα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά του θα περιλαμβάνονται οι προβολείς τεχνολογίας LED, οι οποίοι ορίζουν ως ένα βαθμό και την εικόνα του αυτοκινήτου.

Εκτεταμένες αναμένονται και οι παρεμβάσεις στο εσωτερικό του δημοφιλούς Nissan σε μια προσπάθεια να ακολουθήσει το σχεδιαστικό και εξοπλιστικό παράδειγμα των επιβατικών προτάσεων του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία ενός δίλιτρου κινητήρα diesel κάτω από το καπό του, ο οποίος θα αποτελέσει και τη μοναδική επιλογή στην ευρωπαϊκή γκάμα του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το CAR AND DRIVER στο NEWS GOOGLE για να μαθαίνετε τις ειδήσεις που αξίζουν

Μένει να αποδειχθεί αν το νέο Nissan Navara θα προσφέρει διαφορετικούς τύπους τετρακίνησης, στα πρότυπα του Mitsubishi L200 κι αν το αυτόματο κιβώτιο των έξι σχέσεων θα αποτελέσει την εναλλακτική της χειροκίνητης μονάδας.

Το νέο Nissan Navara αναμένεται στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο εξάμηνο της επόμενης χρονιάς, διεκδικώντας μαζί με τα L200 και Hilux μία από τις τρεις πρώτες θέσεις της κατηγορίας των pickup.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμάζουμε το πληθωρικό Nissan X-Trail 1.3 DIG-T 160 PS DCT