Ξεκίνησαν οι δοκιμές εξέλιξης για το νέο Nissan Navara


Πιστό στο ραντεβού του με τους λάτρεις των pickup, το Nissan Navara προετοιμάζεται για την έλευση της επόμενης γενιάς του, οι δοκιμές εξέλιξης της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει.

  • 14/9/2020

Το Nissan Navara αναμένεται να αποτελέσει ένας από τους βασικούς πυλώνες ανασυγκρότησης της ιαπωνικής φίρμας, διαθέτοντας μια σπάνια παράδοση σε μια κατηγορία με λίγους αλλά καλούς «παίκτες».

Οι δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς του ιαπωνικού pickup έχουν ήδη ξεκινήσει μαρτυρώντας την πρόθεση της Nissan να δώσει συνέχεια στην ούτως ή άλλως επιτυχημένη πορεία του.

Η πρώτη εικόνα από τη νέα γενιά του αυτοκινήτου δεν βοηθά ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις σχεδιαστικές ή τεχνικές προδιαγραφές του, ωστόσο, αποκαλύπτει ότι η άφιξη του νέου ή αν προτιμάτε του ανανεωμένου Nissan Navara δεν πρόκειται να αργήσει.

Άλλωστε μετά και την έναρξη των πωλήσεων του επίσης νέου Toyota Hilux, η Nissan βρίσκεται μισό βήμα πίσω, κάτι που προφανώς επιθυμεί να αλλάξει.

Με διεθνή καριέρα, εξαιρετικές εμπορικές επιδόσεις και μεγάλα περιθώρια κέρδους, το Navara αποτελεί μια πολύτιμη πηγή εσόδων για την Nissan, η οποία αυτήν την περίοδο αναζητά τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει στις επιτυχίες αφήνοντας πίσω της όσα διαδραματίστηκαν στην υπόθεση του Carlos Ghosn.