Ξεπούλησε το KIA EV6 σε 24 ώρες!


Περισσότερες από 21.000 προπαραγγελίες δέχθηκε η KIA για το ηλεκτροκίνητο EV6 μέσα σε 24 ώρες από το άνοιγμα της διαδικασίας στην Κορέα.

  • 2/4/2021

Καλύτερη των προσδοκιών ήταν η πορεία του KIA EV6 τις πρώτες 24 ώρες από το άνοιγμα της διαδικασίας των προπαραγγελιών στη Νότια Κορεά.

Η κορεατική φίρμα δέχθηκε μέσα σε ένα μόλις 24ωρο περισσότερες από 21.000 προπαραγγελίες, πλησιάζοντας το ρεκόρ του «αδελφού» Hyundai Ioniq 5 το οποίο κατάφερε να φτάσει στις 23.760 προπαραγγελίες.

Μάλιστα στην περίπτωση του Ioniq 5 οι προπαραγγελίες οι οποίες κατατέθηκαν online έφτασαν σε μία εβδομάδα τις 236.000, χωρίς φυσικά αυτό να προεξοφλεί κανείς ότι θα όλες θα μετατραπούν σε πωλήσεις.

Μιλώντας για την Ευρώπη, οι πρώτες τιμές του KIA EV6 έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ στις μεγαλύτερες αγορές της γηραιάς ηπείρου οι παραδόσεις πρόκειται να ξεκινήσουν τον προσεχή Οκτώβριο.

Άλλωστε η προκαταβολή που απαιτείται για την προκράτηση των ηλεκτρικών προτάσεων του ομίλου Hyundai είναι μόλις 100 ευρώ και προσφέρεται η δυνατότητα της επιστροφής της αν για κάποιο λόγο ο υποψήφιος αγοραστής αλλάξει γνώμη.

 

                

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.