Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Σχιστού, λόγω έργων


Άρχισαν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος. Δείτε πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν.

  • 1/8/2022

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν από σήμερα (1/8) και για τουλάχιστον 4 μέρες οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Σχιστού, στο ρεύμα από το Κερατσίνι προς Ν.Ε.Ο.Α.Κ.

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, ήδη έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος της Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά και συγκεκριμένα σε τμήμα μετά τον ισόπεδο κόμβο του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού (ΒΙ.Π.Α.Σ.).

Οι αλλαγές στην κυκλοφορία θα περιορίζονται τις πρωινές ώρες και υπολογίζεται ότι οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή (5/8).

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «Αποκατάσταση κατεστραμμένων και επέκταση στηθαίων ασφαλείας σε δίκτυα Περιφέρειας Αττικής», αρμοδιότητας της Δ.ΔΙ.Μ.Υ. με προϋπολογισμό 4.000.000 ευρώ.

Η Περιφέρεια Αττικής «καλεί τους πολίτες να επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή σε πιθανές καθυστερήσεις, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών».