Κυκλοφοριακό έμφραγμα στον Κηφισσό! - Live photos


Μεγάλες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στην κάθοδο και την άνοδο της Λεωφ. Κηφισού από τη γέφυρα της Λυκόβρυσης έως την τις Τρεις Γέφυρες. 

  • 22/3/2022

Η κίνηση από το πρωί της Τρίτης 22/3 έχει χτυπήσει κόκκινο στην κάθοδο της Λεωφ. Κηφισού από τη γέφυρα της Λυκόβρυσης έως τις Τρεις Γέφυρες. Παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις και ουρές χιλιομέτρων μέχρι αυτή την ώρα.

Αρχικά, η κατάσταση είχε επιβαρυνθεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης 22/3 λόγω τριών τροχαίων ατυχημάτων, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα, αλλά κυρίως στην κάθοδο.

Όπως ανέφερε η Τροχαία, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά στις Τρεις Γέφυρες, το δεύτερο στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και το τρίτο στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της Λεωφ. Τατοΐου.

Καραμπόλα αρκετών οχημάτων έχει συμβεί στην άνοδο του Κηφισού στο ύψος του Ρέντη αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις σαν αποτέλεσμα και στην άνοδο της Λεωφ. Κηφισού και πολύ αυξημένη κίνηση από Ρέντη μέχρι Αιγάλεω.

Εκτός των άλλων, την κατάσταση ήρθαν να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τα άρματα μάχης που κατευθύνονται προς το κέντρο της Αθήνας για την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αλλά και τα έργα συντήρησης του δρόμου που γίνονται στο ρεύμα προς Πειραιά.