Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture: Συνδυασμός πολυτέλειας και υψηλής ραπτικής


Η Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture έρχεται να συνδυάσει αρμονικά την πολυτέλεια που συνοδεύει το μοντέλο, με τη μόδα και τη χρήση υψηλής ποιότητας υφασμάτων.

  • ΦΩΤΟ: MERCEDES
  • 13/12/2022

Η Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture έκανε ντεμπούτο, και μόλις 150 εξ αυτών θα κατασκευαστούν, οπότε... προλάβετε.

Η Haute Voiture έχει διχρωματισμό στο εξωτερικό, με το βαθύ μπλε στο πάνω μέρος και το 'rose gold' στο κάτω να το κάνουν να ξεχωρίζει για κάτι παραπάνω από το μέγεθός του.

Αντίστοιχη είναι η χρωματική παλέτα και στο εσωτερικό του μοντέλου, με τα πάνελ των θυρών, την κεντρική κονσόλα και το τιμόνι να έχουν μπλε χρώμα, και το ροζέ χρυσό να καλύπτει τις υπόλοιπες επιφάνειες.

Παράλλη, δέρμα με μπουκλέ υφή επενδύει τις πόρτες εσωτερικά, καθώς και διάφορα μέρη των καθισμάτων. 

Στην κονσόλα θα βρει κανείς και τον αριθμό του αυτοκινήτου, δείχνοντας ποιο είναι εκ των 150, ενώ έρχεται και με ποτήρια σαμπάνιας.

Όντας ειδική έκδοση, η Haute Voiture έχει μετατροπές και στο σύστημα infotainment MBUX - ακόμα και τα διαθέσιμα άβαταρ φοράνε καλά ρούχα, όπως κοστούμια ή τουαλέτες, για συνάδουν με την αισθητική του οχήματος.

Σε τεχνικό επίπεδο, βασίζεται στην Mayback S 680 4MATIC, οπότε διαθέτει V12 κινητήρα, 6 lt, με δύο turbo, απόδοσης 612 PS και ροπής που φτάνει τα 900 Nm.