Μια Lancia Delta Integrale κατακτά την καρδιά της Νέας Υόρκης (Video)


Ένα video-έπος με πρωταγωνίστρια μια λευκή Lancia Delta Integrale μάς υπενθυμίζει πώς κυλούσε η ζωή λίγες ημέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του Κορωνοϊού.

  • ΠΗΓΗ: MAGNUS WALKER
  • 10/5/2020

Το τελευταίοι πράγμα που περιμένεις να συναντήσεις ένα βροχερό απόγευμα στην καρδιά της Νέας Υόρκης είναι μια λευκή Lancia Delta Integrale. To εμβληματικό hatchback που έμελλε να αποτελέσει ένα από τα πλέον επιτυχημένα τετράτροχα στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ κατακτώντας έξι συνεχόμενους τίτλους.

Η Lancia πλέον δεν υφίσταται στην αποδεκατισμένη γκάμα του FCA Group παραμένει παρόλα αυτά στην καρδιά μας. Στη θέα, λοιπόν, της λευκής Delta Integrale με το προσωνύμιο “Bastarda” δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε ασυγκίνητοι.

Λίγο η νοσταλγία μιας άλλης εποχής «μπλεγμένη» με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που φρόντισαν να δημιουργήσουν οι συντελεστές του video, λίγο η παρουσία του Magnus Walker, γνωστού σχεδιαστή μόδας αλλά και βελτιωτή που ειδικεύεται στις κλασικές Porsche 911, η απογευματινή βόλτα με την λευκή Lancia Delta Integrale άγγιξε τις πιο ευαίσθητες αυτοκινητικές χορδές μας.

Ελπίζουμε να αγγίξει και τη δική σας καρδιά θυμίζοντας πώς κυλούσε η πραγματική ζωή στην προ Κορωνοϊού εποχή.