Μία παρατημένη Porsche 944 βρίσκει τον «παλιό» της εαυτό μετά από 15 χρόνια (video)


Το μοντέλο της Porsche, με τους αναδυόμενους προβολείς, βρέθηκε ξεχασμένο μέσα σε ένα χωράφι.

  • ΦΩΤΟ:WD Detailing
  • 20/11/2023

Μετά από 15 χρόνια ακινησίας μία Porsche 944 βρέθηκε στα χέρια των ανθρώπων που τρέχουν το ΥouTube κανάλι, WD Detailing. Αντί να τη στείλουν για παλιοσίδερα, όπως ήταν προκαθορισμένο να γίνει, αποφάσισαν να της δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Όμως αυτή η δουλειά δεν ήταν όσο εύκολη όσο ακούγεται. Αρχικά, χρειάστηκαν 3 ώρες για να βγάλουν το αμάξι από το μέρος που ήταν παρατημένο, καθώς οι τροχοί είχαν καλυφθεί με αρκετό χώμα και ήταν αδύνατο να μετακινηθεί.

Μόλις όμως το κατάφεραν και το αμάξι βρέθηκε στο χώρο της WD ξεκίνησε η διαδικασία αναβίωσης του οχήματος. Πρώτο βήμα ήταν να πλύνουν το εξωτερικό από όλη την βρωμιά που είχε μαζέψει στα 15 χρόνια ακινησίας και έφτασαν μέχρι το σημείο γυαλίσματος της βαφής, προτού συνεχίσουν με το εσωτερικό και αντικρίσουν την ίδια, ίσως και χειρότερη κατάσταση που επικρατούσε.

Μούχλα, σκόνη και λάσπες, ήταν οι κύριοι «πρωταγωνιστές». Με την βοήθεια πεπιεσμένου αέρα κατάφεραν να απομακρύνουν τα περισσότερα ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν και τις μοκέτες.

Σύμφωνα με την WD Detailing, η ομάδα σκοπεύει να αφαιρέσει τον κινητήρα από το συγκεκριμένο όχημα και να τον τοποθετήσει σε ένα άλλο project που περιλαμβάνει πάλι μια Porsche 944. Τώρα, όσον αφορά το πεντακάθαρο και γυαλισμένο αμάξωμα κανείς δεν ξέρει τι θα απογίνει. Ας ελπίσουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο άλλο εγχείρημα της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η Porsche 944 Turbo πωλείται με μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα

Πώς θα ήταν οι σύγχρονες Porsche 914, 928 και 944; (Video)

Η Porsche 918 Spyder σπάει το φράγμα των 345 χλμ./ώρα γιατί μπορεί (Video)