Μην το δοκιμάσετε – Άντρας ακινητοποιεί ένα Seat Ibiza που κινείται ανεξέλεγκτα (video)


Ευτυχώς η προσπάθεια του επίδοξου... SuperMan ήταν επιτυχημένη και έτσι γλίτωσε το κακό τόσο για τον ίδιο όσο και για τα άλλα παρκαρισμένα οχήματα.

  • 7/2/2022

Τελικά δεν φοράνε όλοι οι σούπερ ήρωες κάπα… Αυτό αποδεικνύεται από video που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και τραβήχτηκε από κύκλωμα παρακολούθησης σε χώρο στάθμευσης. Σε αυτό εμφανίζεται ένα Seat Ibiza, στο οποίο στο οδηγός δεν έχει τραβήξει χειρόφρενο, να κινείται ανεξέλεγκτα προς τα πίσω και να ετοιμάζεται να πέσει πάνω σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ωστόσο τη στιγμή που ο οδηγός κινείται προς το αυτόματο μηχάνημα πληρωμής, αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί και χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα μπαίνει πίσω από το όχημα και προσπαθεί-ως άλλος SuperMan- να το σταματήσει.

Ευτυχώς, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους ιδιοκτήτες των άλλων οχημάτων, η επέμβαση ήταν επιτυχημένη. Ωστόσο θα πρέπει τονιστεί πως αυτή η απόφαση θα μπορούσε να αποδειχτεί μοιραία, αφού αν η δύναμή του δεν αρκούσε για να σταματήσει το Ibiza, θα βρισκόταν κάτω απ’ τις ρόδες του. Τέλος καλό, όλα καλά!

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω video…