Μπάρμπας και Κεραυνός Μακουίν κάνουν το μεγάλο comeback μέσα από την πλατφόρμα της Disney (trailer)


Στις 8 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα της Disney η νέα σειρά επεισοδίων με πρωταγωνιστές το αχτύπητο δίδυμο από τις ταινίες "Cars". 

  • 3/8/2022

Ευχάριστα νέα για τους fans της σειράς ταινιών «Cars» αφού όπως έγινε γνωστό η ψηφιακή πλατφόρμα της Disney ετοιμάζεται στις 8 Σεπτεμβρίου να παρουσιάσει τη νέα σειρά 9 επεισοδίων με πρωταγωνιστές το αχτύπητο δίδυμο του Μπάρμπα και του Κεραυνού Μακουίν.

Ο τίτλος της σειράς είναι «Cars On The Road» και το στόρι θέλει τους δύο χαρακτήρες να πραγματοποιούν ένα road trip προκειμένου ο Μπάρμπας να συναντήσει την αδελφή του. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω και οι δύο καλοί φίλοι βιώνουν μια σειρά από περιπέτειες.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία Cars κυκλοφόρησε το μακρινό 2006 και κατάφερε αμέσως να σημειώσει τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας τα 450 εκατ. ευρώ σε εισπράξεις. Η επόμενη ταινία έκανε πρεμιέρα το 2011 και σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη εμπορική  επιτυχία (550 εκατ. ευρώ) ενώ η τρίτη ταινία ήρθε το 2017 και έγραψε τα χαμηλότερα εμπορικά έσοδα με 377 εκατ. ευρώ.

Δείτε το trailer της νέας σειράς που θα προβληθεί στην πλατφόρμα της Disney…