Μυστηριώδες Tesla εντοπίστηκε στην Πόλη των Αγγέλων


Ένα νέο όχημα της Tesla εντοπίστηκε στο studio σχεδιασμού της εταιρίας, στο Los Angeles, πυροδοτώντας συζητήσεις αναφορικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

  • 21/10/2020

Εδώ θα ξεκινήσουμε λέγοντας πως αν η Tesla ήθελε να το κρατήσει πραγματικά μυστικό, μάλλον θα το μετακινούσε με κάποιο πιο διακριτικό τρόπο και δεν θα το φόρτωνε μέρα μεσημέρι επάνω σε μία πλατφόρμα μεταφοράς αυτοκινήτων.

Ορισμένοι περαστικοί το είδαν, το τράβηξαν βίντεο και φωτογραφίες και από στόμα σε στόμα (βοηθάνε και τα social media…) κατέληξε να πάρει δημοσιότητα.

Κρίνοντας από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής και μπορούμε να καταλάβουμε, υπάρχει μια πιθανότητα το καμουφλαρισμένο αυτό πρωτότυπο να είναι η ευρωπαϊκή εκδοχή του Υ, το οποίο θα μπει σε παραγωγή στο νέο Gigafactory της Tesla στη Γερμανία, εντός του 2021.

Σαν σχήμα παρουσιάζει βέβαια ορισμένες διαφοροποιήσεις, αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δικαιολογηθεί από το fine tuning που θα μπορούσε να έχει υποστεί ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του ευρωπαϊκού κοινού.

Φυσικά, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο, κάτι τέτοιο όμως δεν είναι το πιο πιθανό.

Να έχει φτάσει νέο μοντέλο σε φάση δοκιμών και να μην έχει ακουστεί τίποτα προς τα έξω, αυτό απαιτεί ένα επίπεδο μυστικότητας που μόνο το scunk works (Το κέντρο προηγμένων προγραμμάτων ανάπτυξης μυστικών αεροσκαφών της Lockheed Martin) μπορούσε στο παρελθόν να πετύχει…