Νέα, αποκαλυπτική εμφάνιση για το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari


Η περίφημη Ferrari Purosangue πραγματοποίησε μία ακόμα εμφάνιση σε δημόσιο δρόμο αποκαλύπτοντας τις επιβλητικές αναλογίες του αμαξώματός της.

  • 19/12/2020

Μια Ferrari με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σύστημα τετρακίνησης και με αναλογίες αμαξώματος που μόνο supercar δεν θυμίζουν; Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο αλλά για το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari.

Την περίφημη Purosangue η οποία έχει μπει πλέον στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της, πυκνώνοντας τις εμφανίσεις της στους δρόμους γύρω από το Μαρανέλο.

Εκεί που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, δίνοντας την ευκαιρία στους πιστούς οπαδούς της Ferrari να αποκομίσουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τον σχεδιασμό και τις αναλογίες του αμαξώματος.

Μπορεί, λοιπόν, το βαρύ καμουφλάζ να κρύβει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του πρώτου SUV στην ιστορία της Ferrari όχι όμως και τις αναλογίες του που μόνο γοητευτικές δεν μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς.

Επί της ουσίας αυτή είναι η πρώτη φορά που η Purosangue εμφανίζεται με το δικό της μεταλλικό «κοστούμι» και όχι με εκείνο της GTC4 Lusso το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα στην προσπάθειά της να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον εφικτό, μιας και πλησιάζοντας την ημέρα που η Purosangue θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της είναι αναγκασμένη –αυτό καλώς εχόντων των πραγμάτων πρόκειται να συμβεί το δεύτεροεξάμηνο του 2021- είναι αναγκασμένη να δοκιμάζεται σε ρεαλιστικές συνθήκες.

Αν και είναι νωρίς για προβλέψεις σχετικά με τα μηχανικά μέρη του ιταλικού SUV, θα αποτελέσει έκπληξη αν η ιταλική φίρμα δεν επιστρατεύσει κάποιο υβριδικό σύνολο ώστε να συνδυάσει τις απαραίτητες επιδόσεις με τις… λελογισμένες εκπομπές ρύπων.