Νέα έκδοση για το Ford Puma στη Φρανκφούρτη


Η κορυφαία έκδοση στη νεοσύστατη γκάμα του Ford Puma έρχεται να προστεθεί στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, προσδίδοντας στο μικρομεσαίων διαστάσεων SUV τις απαραίτητες δόσεις πολυτέλειας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 6/9/2019

Μπορεί το Ford Puma –το νέο συμπαγών διαστάσεων crossover της μπλε οβάλ φίρμας- να μην έχει πραγματοποιήσει ακόμα τα πρώτα του βήματα στην ευρωπαϊκή άσφαλτο παρόλα αυτά η γκάμα του εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες εκδόσεις.

Με αφορμή, λοιπόν, τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία ανοίγει τις πύλες στις 12 Σεπτεμβρίου, η Ford προσθέτει στην εξοπλιστική παλέτα του νέου Puma την κορυφαία έκδοση Titanium X.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της έκδοσης ξεχωρίζουν οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18 ιντσών, οι αφαιρούμενες επενδύσεις καθισμάτων, οι ηλεκτρικές ρυθμίσεις για τις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC3 και το ηχοσύστημα της B&O με τα 10 ηχεία.

Το σαφές τεχνολογικό προβάδισμα του νέου Ford Puma επεκτείνουν τα υβριδικά σύνολα με τα οποίο πρόκειται να εξοπλιστεί, τα οποία θα έχουν αφετηρία τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης του ενός λίτρου.

Αναλυτικότερα, το ήπιο υβριδικό σύνολο των 48V θα αποτελείται από έναν εναλλάκτη ισχύος 11,5 kW, τις μπαταρίες ιόντων λιθίου και τον EcoBoost των 999 κ.εκ.

Το mild hybrid υβριδικό σύνολο του νέου Ford Puma θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, αποδίδοντας 125 ή 155 ίππους και εξασφαλίζοντας οικονομία καυσίμου της τάξης του 10%.