Νέα περιορισμένη έκδοση για το Nissan Juke (photos)


Το B-SUV της ιαπωνικής φίρμας αποκτά ειδική έκδοση Shadow, η οποία διαθέτει διακριτά εξωτερικά στοιχεία και αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 22/8/2023

Βαδίζοντας στα χνάρια του Qashqai, το Nissan Juke αποκτά, με τη σειρά του, ειδική, περιορισμένη σειρά Shadow, η οποία χαρακτηρίζεται από διακριτά εμφανισιακά στοιχεία και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού.

Η νέα αυτή παραλλαγή θα παραχθεί σε μόλις 400 αντίγραφα και θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Γαλλίας. Έχει ως βάση την εξοπλιστική έκδοση N-Connecta και είναι διαθέσιμη με τον 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,0 L DIG-T, ο οποίος αποδίδει ισχύ 114 PS και ροπή 200 Nm, ενώ συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Εκτός από τον πλούσιο εξοπλισμό, το Juke Shadow διατίθεται με εξωτερική διχρωμία, έχοντας μαύρη οροφή και χρώμα αμαξώματος σε Clay Gray, Lunar White ή Magnetic Blue.

Όσο για τον εξοπλισμό, επιπλέον της έκδοσης N-Connecta, υπάρχουν στοιχεία όπως κάμερα οπισθοπορείας με αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, δίχρωμες ζάντες 17 ιντσών και συνδεσιμότητα Android Auto και Apple CarPlay.

Η τιμή του στη γαλλική αγορά θα είναι 27.900 ευρώ, ενώ οι παραγγελίες θα ανοίξουν από την 1η Σεπτεμβρίου στο δίκτυο της Nissan στη Γαλλία.